Onze specialisaties
Bij onze dierenartsenpraktijk kunnen kleine huisdieren terecht voor eerste hulp en de nodige medische en chirurgische behandelingen. Ook voor een jaarlijkse controle, vaccinatie, chippen, preventieve behandelingen en dierenvoeding kan u bij ons terecht. Zowel honden, katten, konijnen, knaagdieren als vogels, zijn welkom.
 

Diagnose en medische zorg

Wij omringen uw huisdier met de beste zorgen en nemen uitgebreid de tijd om een diagnose te stellen en de nodige medische hulp of ingreep uit te voeren.

Onze praktijk beschikt over de mogelijkheid om problemen bij uw huisdier op te sporen door middel van RX, echografie en microscopisch onderzoek.
Onze specialisaties
Chirurgische ingrepen en hospitalisatie
U kan bij dierenartsenpraktijk Popelier terecht voor standaard chirurgisch ingrepen zoals sterilisatie of castratie van uw huisdier, maar ook voor minder voorkomende aandoeningen.

Wij beschikken wij over een speciaal ingerichte en verwarmde walk-in-kennel. Van kleine knaagdieren tot de grotere hondenrassen kunnen hier rekenen op voldoende ruimte en een aandachtige verzorging.

Wij helpen u eveneens graag bij de nazorg van uw huisgenoot en voorzien u via onze praktijk van voldoende medicatie voor de duur van de behandeling.
Vaccinatie, gebitsverzorging en dierenvoeding
Uw huisdier is natuurlijk welkom in onze praktijk voor een jaarlijkse controle en verplichte inentingen tegen levensbedreigende ziektes. Wij staan in voor het verplichte chippen van honden en katten en leveren verschillende preventieve behandelingen zoals ontwormen, voorkomen van vlooien, teken en andere parasieten, en dit aangepast aan het type huisdier en de specifieke noden van het ras.

Ook voor tand- en nagelverzorging van honden, katten en konijnen staan wij voor u klaar. Zowel voor een gebitscontrole als het verwijderen van tandsteen en tanden kan u bij ons terecht.

Heeft uw hond of kat last van overgewicht, voedselallergieën of andere gezondheidsproblemen? Bij dierenartsenpraktijk Popelier kan u aangepaste voeding aanschaffen die de gezondheid van uw huisdier ondersteunt. We beschikken over een ruim assortiment van preventieve en medische dierenvoeding voor hond, kat en konijn.